Nieuws

Goed nieuws: Jim Aernouts kan opnieuw crossen. Onze jonge prof, net na Erpe-Mere uitgevallen met een kuitbeenbreuk, keert dinsdagavond terug in competitie in de Nederlandse Nacht van Woerden.

De voorbije twee weken sloot Jim terug aan bij onze wekelijkse ploegtrainingen. 'Die leerden me dat de basis nog altijd even goed is als voor mijn val, maar dat ik hardheid mis door een gebrek aan wedstrijdritme. De andere jongens hebben al vijf, zes crossen afgewerkt, ik slechts een. Vandaar dat ik er in Woerden al terug bij wil zijn, in de voorbereiding op Ruddervoorde zondag. Misschien kan ik daar dan al een beetje niveau halen. Makkelijk wordt dat echter niet', denkt hij.

De blessure zelf genas goed. 'Ik had nooit geloofd dat ik er in Woerden al terug bij zou kunnen zijn. Dag en nacht ben ik bezig geweest met mijn herstel, elke mogelijke therapie heb ik benut. Ik voel dat m'n enkel nog niet helemaal soepel is, maar dat komt wel. Hij is alleszins sterk genoeg om te lopen, te fietsen en op en af te springen. De soepelheid komt de volgende weken wel terug', aldus Jim, onze enige renner aan de start in Woerden.

Bron: http://www.sunweb-napoleongames.be

Andere artikels
Jim Aernouts